MKR Etusivu | Tapahtumakalenteri | Esittely | Hallitus | Kuvia | Vieraskirja | Linkkejä

Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry

Mitä, missä, milloin?

Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry (MKR) on lokakuussa 2008 perustettu pieksämäkeläinen ratsastusseura. Kuten seuramme nimestä voi päätellä, pyrimme monin tavoin edistämään ratsastusharrastusta sekä siihen liittyviä tietoja ja taitoja. Tarkoituksenamme on huomioida kaikenikäiset ratsastuksen harrastajat ja hevosten ystävät sekä sellaisiksi haluavat, tarpeidensa ja edellytystensä mukaisesti. Parhaiten tämä onnistuu tietysti yhteistyössä muiden samaan tavoitteeseen pyrkivien kanssa, joten haluamme koota lähiseutujen seurat ja muut harrastajat puhaltamaan yhteen hiileen.

Järjestämme mm. kilpailuja, valmennuksia, koulutusta ja harjoituksia niin koulu- kuin esteratsastajille. Lapsille ja nuorille suunnattu toiminta (esim. heppakerhot ja Nuori Suomi -koulutus) on meille erityisen tärkeää, koska ratsastus parhaimmillaan edistää niin henkistä kuin ruumiillista hyvinvointia. Toisaalta juhlia ja muita tempauksia ei myöskään voi yhdistystoiminnassa unohtaa... Lisäksi erilaiset yhteiset matkat vaikkapa kilpailuihin ovat myös mahdollisia, kunhan toimintamme pääsee vauhtiin. Olet tervetullut vaikuttamaan ja tekemään seuran toiminnasta sellaista kuin itse haluat!

--> Seuran säännöt (PDF-tiedosto)


Jäsenyys

Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry:n jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin (ks. hallitus). Liittymismaksua ei peritä. Seurassamme voi olla jäsen alla olevassa taulukossa kerrotuilla tavoilla. HUOM! SRL:n jäsenhinnoista on syyskuun alusta vuoden loppuun asti voimassa 50 % alennus, alla alennetut hinnat:

Jäsenlajit ja -maksut 2018
Seniori (yli 18 v.)57 eur
Juniori (alle 18 v.)50 eur
Perhejäsen29 eur
Kertakaikkinen kannattajajäsen200 eur
Vuotuinen kannattajajäsen20 eur

Jäsenedut

Liityttyäsi jäseneksi saat Tapiola-ryhmän urheiluvakuutuksen sekä Hippos-lehden (ei perhejäsen) Suomen Ratsastajainliiton (SRL ry) kautta.

Seura tarjoaa jäsenilleen erilaisia etuja, joista tiedotetaan kotisivujen kalenterissa sekä tallilla olevalla ilmoitustaululla - muistathan seurata molempia!

Nykyisin alennusta myöntää myös Savon Eläinsairaala, jonka auto liikkuu sovittaessa Pieksämäellä.

Esittämällä voimassa olevan jäsenkortin MKR ry:n jäsenet saavat etuja myös muutamista pieksämäkeläisistä liikkeistä. Tällä hetkellä seurallamme on jäseneduista yhteistyösopimukset seuraavien yritysten kanssa (lisää yhteistyökumppaneita etsitään jatkuvasti...):

Eläinkumppanit
Eläinkumppanit
  • -5% kaikista tuotteista
Green Trail
Green Trail
  • -10% hevostarvikkeista (ei kengitystarvikkeista)
Rautia Naumanen
Rautia Naumanen
  • -10% hevosten rehuistaSivua muutettu viimeksi: Friday, 12-Jan-2018 21:59:22 EET

Näiden kotisivujen ylläpitäjän tavoitat tästä sähköpostiosoitteesta: www (at) mkr . fi
© MKR ry