MKR Etusivu | Tapahtumakalenteri | Esittely | Hallitus | Kuvia | Vieraskirja |Linkkejä
MKR > Tapahtumakalenteri > Muut tapahtumat

Muut tapahtumat

Huom. kilpailut ja valmennukset löydät omilta sivuiltaan.

HUOM 2014:

Vuoden 2014 jäsenkortit

Vuoden 2014 jäsenkortit postitetaan perinteisesti Hippos-lehti nro 2:n mukana maaliskuun puolivälissä sellaisille täysjäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa alkuvuodesta. Lehtiajon jälkeen maksaneet sekä perhejäsenet saavat korttinsa erikseen kuoressa maaliskuun loppupuolella. Maksaneet Green Card -jäsenet saavat kortin myös maaliskuun aikana. Kortin tuloon saakka maksukuitti kelpaa tositteeksi jäsenyydestä.

Hippoksen mukana kutsu Tampereen Hevoset 2014 -messuille!

Hippos 2/2014 -lehden välistä löytyy kutsukortti Tampereen Hevoset 2014 -messuille. Kutsu oikeuttaa yhden henkilön ilmaiseen sisäänpääsyyn messuille. Etu koskee vain täysjäseniä (täysjäsen = seniori- tai juniorijäsen). Nyt kannattaa siis liittyä seuran jäseneksi, tai jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu ajallaan niin saat Hippos 2/2014 -lehden ja sen välissä olevan ilmaislipun messuille!

Lisätietoja messuista ja ohjelmasta www.hevosmessut.fi. Hippoksen 2/2014 ilmestymispäivä on 13.3.2014 ja lehti on koko jäsenistöllä tästä viikon kuluessa.2013

tammi | helmi | maalis | huhti | touko | kesä | heinä | elo | syys | loka | marras | joulu

T A M M I K U U

Hyvää uutta vuotta 2013! Tervetuloa myös uudet hallituksen jäsenet ja kiitos heidän edeltäjilleen.

Toimintasuunnitelma 2013.
H E L M I K U U


M A A L I S K U U

21.3.

MKR osallistuu Liikettä koululaisen päivään -tapahtuman vanhempainiltaan.
H U H T I K U U

6.4.

Edullinen päiväretki Tampereen hevosmessuille lauantaina 6.4. Katso tarkemmat tiedot.

21.4.

Sääntömääräinen kevätkokous, tässä esityslista.
T O U K O K U U

Viikolla 21 mahdollisuus suorittaa merkkejä ratsastustuntien yhteydessä! Lisätietoja myöhemmin.


18.5.

JUNIORIT HUOM! Olisitko kiinnostunut osallistumaan valtakunnalliseen hevostaitomestaruuskilpailuun?? Valtakunnallinen Hevostaitomestasruuskilpailu järjestetään 18.5.2013 Aitoossa. Pari paikkaa olisi vapaana, ilmoittaudu mahdollisimman pian jäsensihteerille (Leena Kuivalainen p. 045-6721587) tai sihteerille (Piia Paakkunainen p. 044-3582693) mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kisaan!

Tässä kutsu:
Tervetuloa Suomen Ratsastajainliiton ja Sydän-Hämeen Ratsastajien järjestämään Valtakunnalliseen Hevostaitomestaruuskilpailuun Aitooseen Anna Tapion koululle lauantaina 18.5.2013 alkaen klo 11.00.
- SARJA I
Avoin kaikille vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneille. Alaikärajaksi suositellaan 10 vuotta. Taitotaso: Perushoitomerkki ja Hoito I -merkki tai vastaavat tiedot ja taidot.
- SARJA II
Avoin kaikille vuonna 1995-2000 syntyneille. Taitotaso: Perushoitomerkki, Hoito I ja Hoito II -merkit, Lääkintä- ja Ruokintamerkki tai vastaavat tiedot ja taidot.
- LISÄKSI JOUKKUEKILPAILU:
Joukkueeseen kuuluu kolme kilpailijaa, jotka edustavat samaa ratsastusseuraa, 4H-liiton jäsenyhdistystä tai Suomen Hippoksen ravikerhoa. Kilpailijoiden tulee osallistua eri sarjoihin. Molempiin sarjoihin kuuluu teoriakoe ja käytännönkoe. Teoriakokeiden kysymykset ja käytännön kokeiden tehtävät pohjautuvat SRL:n julkaisemaan Hevostaito-oppaaseen (versio 2013), mutta voivat olla myös oppaan ulkopuolelta.

ERITYISMÄÄRÄYKSET: 1. Sitovat ilmoittautumiset kirjallisesti viimeistään 27.4.2013 mennessä.

Lisätietoja: http://www.ratsastus.fi/lapset_ja_nuoret/nuorten_kilpailut/hevostaitokilpailut/valtakunnalliset
K E S Ä K U U


H E I N Ä K U U

13.-14.7.

Golden Riders ry:n järjestämät aluekilpailut Nuuvinmäellä (la este, su koulu). Kisoissa tarvitaan naapuriseurojenkin apuvoimia, joten nyt voit hankkia arvokasta kisakokemusta toimihenkilönä. Tunnin tai parin työ on jo iso apu. Ota yhteyttä: Satu Oksman puh. 044 526 1190, satu.oksman (at) gmail.com tai Nora-Sarah Mazouzi puh. 040 741 2203, hahhuliini (at) hotmail.com
E L O K U U

10.8.

Hevosvoimat liikenteessä -tapahtuma Pieksämäen raviradalla klo 12-15. Tapahtuman järjestävät Pieksämäen seudulla toimivat ratsastus- ja raviurheiluseurat. Arpajaispalkintoina mm. 2 kpl 200 eur lahjakortteja autokouluun, vapaalippuja Hevoset Stadikalla -tapahtumaan ja Teittilän Horse Show'hun sekä ratsastustunteja! Mukana monenlaista ohjelmaa sekä lukuisia yhteistyökumppaneita, lue lisää tiedotteesta! Löydät meidät myös Facebookista.

Tarvitsemme auttavia käsiä mm. liikenteenohjauksessa, joten tervetuloa mukaan! Kokoonnumme ma 29.7. klo 18 raviradalla (kovan sateen sattuessa Lomatriolla).

31.8.

MERKKISUORITUKSIA RATSASTANEET! Nyt on tallilla kaappihuoneessa postilaatikko, johon voit palauttaa hyväksytystä merkkisuorituksestasi pöytäkirjan. Palauta mielellään kopio alkuperäisestä, niin säilyy alkuperäinen kappale itselläsi. Seura hakee merkit ratsastajainliitolta ja tässä syksyllä jaetaan ratsastusmerkit niitä suorittaneille, esim. kokouksessa. Merkit ovat MKR -jäsenille ilmaisia. Palauta pöytäkirja 31.8.2013 mennessä
S Y Y S K U U


L O K A K U U


M A R R A S K U U


J O U L U K U U


7.12.

T&aml;ssä sääntömääräisen syyskokouksen pöytäkirja.

MKR:n hallitus palkitsi 7.12.2013 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa 4H-heppakerhon ohjaajat Iina Partasen, Juulia Partasen ja Jasmin Virtasen sekä apuohjaajat Noora Hämäläisen ja Vilma Ylösen hyvin toteutetusta ja suositusta heppakerhosta. Ohjaajat palkittiin Mäenpään Kartanon Ratsastuskoulun ratsastustuntilahjakorteilla.

Ratsastusmerkkinsä saivat syyskokouksessa: Helppo C- ratsastusmerkin Elina Myyryläinen ja Aikuisratsastusmerkin Birgitta Taam. Kiitokset heppakerhon vetäjille ahkerasta työstä kerhon hyväksi ja Onnittelut merkkisuorituksia ratsastaneille!

HUOM! Haluatko 4H-heppakerhon vetäjäksi tai apuohjaajaksi? Ota yhteyttä johonkin seuramme hallituksen jäsenistä (ks. hallituksen yhteystiedot). Kerho järjestetään syksyllä joka toinen lauantai. Jos ohjaajia saadaan tarpeeksi voidaan kerhoa toteuttaa myös kevätkaudella.Aiempien vuosien tapahtumia:

2012

2011

2010

2009
Sivua muutettu viimeksi: Wednesday, 11-Dec-2013 17:12:39 EET

Näiden kotisivujen ylläpitäjän tavoitat tästä sähköpostiosoitteesta: www (at) mkr . fi
© MKR ry